Veva Vaktest

Kalender Open Dagen

VeVa kent diverse dagen waarop je meer informatie over de opleiding kunt krijgen.

09 dec 2019
Meer informatie
Informatie avond

Inschrijven voor de Veiligheid en Vakmanschap opleidingen niveau 2 of niveau 3 kan alleen als je een voorlichtingsavond hebt bijgewoond. De voorlichtingsavonden worden verzorgd door ROC Friese Poort in samenwerking met Defensie. Er wordt nader uitleg gegeven over de verschillende opleidingen en mogelijkheden binnen Defensie, de sportscreening, de intake en de selectieprocedures. Het volgen van deze voorlichtingsavond is een voorwaarde om te mogen deelnemen aan de intake voor de opleiding Veiligheid & Vakmanschap.

Meld je zo snel mogelijk aan voor een van de voorlichtingsavonden VEVA en ontvang jouw uitnodiging voor de eerste stap in de toelatingsprocedure: de verplichte voorlichtingsavond.

Meer info

Locatie

Espelerlaan 74
8302DC Emmeloord

Routebeschrijving

09 dec 2019
Meer informatie
Voorlichting Dulon College (ROC A12)

Zodra je aangemeld bent voor een VeVa-opleiding bij het Dulon College (ROC A12) ontvang je een uitnodiging voor een informatieavond en het verzoek om je op mijn.werkenbijdefensie.nl aan te melden voor de voorlichting. De voorlichting is niet vrij toegankelijk maar woon je bij op basis van de uitnodiging samen met je ouders of verzorgers.

Ben je nog niet aangemeld voor een VeVa-opleiding bij het Dulon College? Meld je dan eerst aan voor een opleiding op www.duloncollege.nl en vervolgens meld je je op mijn.werkenbijdefensie.nl aan voor de voorlichting.

Meer info

10 dec 2019
Meer informatie
Intakedag

Wat moet je meenemen? Compleet ingevuld doorstroomformulier ( vanuit je huidige opleiding ) Sportkleding incl. buitenhardloopschoenen Douche artikelen incl. handdoek en badslippers Paspoort of ID-kaart Bankpas Een lunchpakket ( er is ook een schoolkantine aanwezig )

Hoe ziet het programma er uit? De Intakedag beginnen met ‘inchecken’ en de administratie in orde maken De dag is als volgt ingedeeld:

Deel 1: bepalen van jouw fysieke gesteldheid en afleggen van fysieke onderdelen; Deel 2: intakegesprek Deel 3: leiderschapstest ( voor niveau 3 studenten ) Deel 3: samenwerkingsopdrachten ( voor niveau 2 studenten ) Na het gesprek volgt een advies over de aanname voor de door jouw gekozen opleiding.

Voorbereiding voor de Intakedag is heel belangrijk! Zorg dat je fit bent en geen blessures hebt.

Wij wensen jou alvast heel veel succes deze dag.

Meer info

Locatie

begijnenstraat 2
5831EM Boxmeer

Routebeschrijving

11 dec 2019
Meer informatie
Open dag

Kom langs op de Open dag voor de VeVa-opleiding en ontdek jouw mogelijkheden bij Defensie. Tijdens de opleiding VeVa niveau 2 of niveau 3 word je voorbereid om aan de slag te gaan bij de Koninklijke Landmacht. Docenten en studenten vertellen op de Open Dag meer over de inhoud van de opleidingen en het beroepsveld dat daarbij hoort.

Meer info

Locatie

Karekietpark 4
1444HV Purmerend

Routebeschrijving

11 dec 2019
Meer informatie
Voorlichtingsavond

Kom langs op de informatie avond voor de VeVa-opleiding en ontdek jouw mogelijkheden bij Defensie. Tijdens de opleiding VeVa niveau 2 of niveau 3 word je voorbereid om aan de slag te gaan bij de Koninklijke Landmacht. Docenten en studenten vertellen op de informatie avond meer over de inhoud van de opleidingen en het beroepsveld dat daarbij hoort.

Graag nodigen wij jou uit voor een voorlichting op het Horizon College Purmerend. De doelstelling van deze voorlichting is om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op de intakedag.

Stuur een mail om je zelf aan te melden voor deze voorlichting naar osb-purmerend@horizoncollege.nl

Locatie

Karekietpark 4
1444HV Purmerend

Routebeschrijving

11 dec 2019
Meer informatie
Intakedag

De aspirant-student moet tijdens een verplichte intakedag een aantal opdrachten uitvoeren en wordt tijdens de uitvoering geobserveerd en beoordeeld op de gevraagde (gedrags)onderdelen.

Sporttest: Fysieke eisen en vaardigheden Terreinwerk/roadwork (fysiek zware samenwerkingsopdracht): Discipline Flexibiliteit Initiatief Samenwerken Groepswerk (rustige samenwerkingsopdracht): Flexibiliteit Initiatief Samenwerken Communicatie Semi-gestructureerd interview Communicatie Evenwichtigheid Motivatie/prestatiegerichtheid

Meer info

Locatie

Sportlaan 54
1782ND Den Helder

Routebeschrijving

Altijd een ROC in de buurt

Vind de richting die bij jou past

Doe de Veva-vaktest

Ouder of decaan?

Hier vindt u alle informatie

Alles over VEVA